Weststraat 18
4311 EH Bruinisse
0111-481989
06-23590574
KvK 22065089

Spackspuiten

Spackspuiten op de muur

In steeds meer woningen en bedrijfspanden wordt voor de afwerking van muren en plafonds gekozen voor spackspuitwerk.

Spackspuitwerk is spuitpleister (spack) wat met behulp van een op een compressor aangesloten spuitmachine zorgvuldig door de spackspuiter op de ondergrond wordt aangebracht. Door de grote variëteit in korrelgrootte is er voor ieder interieur een passende spackafwerking te creëren. Ook qua kleur kunt u met spackspuitwerk alle kanten op. De standaardkleur voor spackspuitwerk is weliswaar gebroken wit, maar ook alle mogelijke andere kleuren kunnen aangebracht worden.

Mart Duinhouwer van Schilder en spackspuitbedrijf Duinhouwer uit Bruinisse helpt u graag bij het vinden van de passende kleur en structuur, om deze vervolgens met de grootst mogelijke precisie op uw plafonds en/of muren aan te brengen.

Mart is al een behoorlijke tijd actief in de spackspuiterij, en heeft inmiddels zowel in als buiten Zeeland vele projecten naar tevredenheid afgerond. Mart's vakmanschap uit zich niet alleen in het uiterst secuur aanbrengen van de spack, maar zeker ook in de voorbereidende werkzaamheden als het afplakken, stof- en vetvrij maken en eventueel voorbehandelen van de te spuiten ondergrond en minstens zo belangrijk, het netjes achterlaten van de werklocatie nadat de klus is geklaard.

Op onze fotopagina kunt u zien hoe het spackspuiten in zijn werk gaat.